Pesunurga ehitus ettevalmistustööd autosuvilas. Säästu remont vastavalt võimalustele põõsaparklas.


Ettevalmistus taastamaks pesemisnurka autosuvilas. Aasta ringselt elan ise selles autos nüüd ja vajan talvelgi pesemis võimalust. Eelmised omanikud on selle välja lammutanud ning sisse ehitanud riiulitega panipaiga. Täpselt algset seisu ma kindlasti ei taasta, teen seda vastavalt oma töötuse ja kodutuse võimalustele saadavatest materjalidest kusagil metsas põõsa parklas.

Miks ma elan autosuvilas ja seda juba üle 6 kuu, selle kohta leiad infot siit blogist või külasta mu ametliku veebilehete aadressil www.iffinland.info Sealt leiab ka kõik info minu kohta ning teistele kanalitele kus tegutsen aktiivselt ja minuga on võimalik võtta ka ühendust isiklikult kui tekib vajadus.

VAATA esimese osa videoklippi lammutustöödest.
Vaata ka pilte mu teistest seiklustest ja tegemistest PILDI-GALERIIST Minu videokanalid YOUTUBE ja Bitchute | Lisa infot saab lugeda ja vaadata aadressilt www.iffinland.info | Seal veebilehe all ääres leiduvad kõik minu teised interneti kanalid millede kaudu saab minuga ühendust või jälgida minu tegemisi.

Kommentaarid

LOETUMAD POSTITUSED

Halti kahe mäetipu ühekorraga vallutus seikluse kokkuvõte

Esitlen oma 1989 aasta Mitsubishi L-300 Eura-Mobi autosuvilat

Võrdluses kaks erinevat päikesepaneelide süsteemi kokku 420W

Saanatunturi mäe 1029 meetri vallutamine kilpisjärvel 4 august 2022

Oma elukesega põhja minek - suund põhja!